• 14.06.23, 08:53

Digitaalse transformatsiooni ohtlikud lõksud: kuidas neid ära tunda ja mitte sisse kukkuda

Juhid jooksevad sageli ringi nagu „peata kanad“ ja raiskavad ressursse arendusprojektidele, mis ei too ettevõttele mingit kasu.
IT juht ja praktik Julia Ležeiko
  • IT juht ja praktik Julia Ležeiko Foto: erakogu
Julia Ležeiko on suure kogemusega IT juht ja praktik ning konverents-kontaktmessi Digitark Äri 2023 peaesineja. Oma ettekandes „Digitaalse transformatsiooni ohtlikud lõksud: kuidas neid ära tunda ja mitte sisse kukkuda“ heidab ta valgust intrigeerivale teemale, miks ja kuidas ettevõtted satuvad digitaalse transformatsiooni lõksu. See on üks neist teemadest digipöörde karussellis, millest liiga palju ei räägita ja ega sellest väga palju teatagi.
Kogenud IT juhina räägib Julia oma ettekandes ausalt ja lahtiste kaartidega, kuidas ettevõtted ja juhid jooksevad sageli nagu „peata kanad“ ja raiskavad ressursse projektidele, mis ei too ettevõttele mingit kasu. Julia tõdeb, et selliseid projekte tehakse sageli suuresti projekti enda pärast mõistmata, mida ettevõte päriselt vajab.
Oma ettekandes aitab Julia ettevõtjatel luua selgust ja aru saada, kuidas algatada ja suunata ettevõtte digiarenguid, kuidas orienteeruda ja ellu jääda kiiresti muutuvas äris ja lisaks veel tehnoloogia maailmas, kuidas objektiivselt otsustada, mis on ettevõttele oluline ja mis mitte ning kuidas seada ettevõttele digiarengu prioriteete ja valida strateegiat.
DigiTark Äri on uusi tehnoloogiaid ja digitööriistu tutvustav kohtumispaik, kus konverents-kontaktmessil saavad kokku tulevikku vaatavad juhid ning tehnoloogiamaailma eksperdid ja praktikud. Kõik saab teoks ühe päeva jooksul, millest võib saada alguse sinu ettevõtte uus värske hingamine ja edulugu. Usume, et digitargad valikud annavad ettevõttele edumaa.
DigiTark Äri – see on 6 selge fookusega temaatilist töötuba ning ettekanded ja paneeldiskussioonid ürituse pealaval. Töötubades tutvustavad eksperdid ja asjatundjad uusi tehnoloogiaid, tööriistu ja tarkvaralahendusi ning jagavad parimaid praktikaid, kuidas tarkvara abil oma äriprotsesse, sh arvestus- ja aruandlusprotsesse digiteerida ja automatiseerida. Ürituse pealaval astuvad üles digipraktikud ettekannete, arutelude ja praktiliste ning väärtuslike kogemuslugudega.
DigiTark Äri võtab vaatluse alla muu hulgas ka digipöörde raamatupidamises, et juhtidele tutvustada võimalusi ja lahendusi protsesside automatiseerimiseks ning digiteerimiseks. Selle kõige siht on anda rutiinsed tööd masinatele ning inimesed saavad lisaaega nö peaga töötamiseks nagu analüüsimine, otsuste tegemine, klientidega suhtlemine ja nõustamine.
DigiTark Äri 2023 toimub 10.oktoobril Tallinnas Original Sokos Hotell Viru konverentsikeskuses. Tule koos oma tiimiga, sest gruppidele alates 3-st osalejast on eriti hea pakkumine kuni 22. juuni südaööni. Pakkumine aktiveerub e-poes, kui oled lisanud vähemalt 3 osalejat.
Registreeru konverents-kontaktmessile SIIN.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.09.24, 15:53
KPMG ekspert: kõige kiiremini tasub ära rutiine automatiseeriv AI-rakendus
Tehisintellekti rakendades toovad kõige kiiremini kulutused tagasi rahaliselt suure mõjuga lahendused, näiteks allahindluste ja lao optimeerimine, aga ka senise käsitsitöö automatiseerimine.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele