• 16.10.24, 15:13

FOTOD | IKT-äri tipud kohtusid aastakonverentsil. “Hästi valitud esinejad ja elavad ettekanded”

Traditsiooniline IKT aastakonverents tõi kokku sektori ettevõtete omanikud ja juhid, kes vahetasid kogemusi ja jagasid nõuandeid.
Mis muutusi toob AI kaasa tehnoloogiaäris, selgitas Net Groupi juht Priit Kongo.
  • Mis muutusi toob AI kaasa tehnoloogiaäris, selgitas Net Groupi juht Priit Kongo. Foto: Marko Mumm
Mitmed neist ütlesid avalikult, et kasvu nad praegu ei näe ega planeeri. Rõhk on kuludel ja näiteks tehisintellekti rakendamisel efektiivsuse teenistusse. Klientide ebakindluse tõttu on erasektor ettevaatlik ning avalikus sektoris on näha suurt konkurentsi tellimustele.
Kuidas neis tingimustes IKT-äri ajada, arutasid Priit Kongo (Net Group), Kristjan Aiaste (Iglu), Andrus Hiiepuu (Elisa), Andres Birnbaum (CGI), Andre Visse (Telia), Kristjan Kalda (BaltCap), Kristian Sägi (Dynatrace), Kaido Pähn (Rebelroam), Ergo Tars (Riigi IT Keskus), Tuuli Pärenson (Gofore) jt.
60 fotot
  • Foto: Marko Mumm
“Hästi valitud esinejad ja elavad ettekanded,” kommenteeris üks osaleja ürituse lõppedes. “Ajakohane ja asjalik,” lisas teine. “Piisavalt laiahaardeline,” märkis kolmas.
Järgmisena korraldab ITuudised koostöös Äripäevaga 12. novembril AI praktikute aastakonverentsi ning 3. detsembril suurandmete konverentsi.

Seotud lood

Uudised
  • 15.10.24, 14:54
DEBATT | Kas riigi IT-majad ja erasektor peavad omavahel konkureerima?
Riigi IT-süsteeme arendavate IT-majade töötajate arv on mõne aastaga enam kui kolmandiku kasvanud, millega annab riik panuse palgarallisse ja konkureerib üha enam IT-ettevõtetega.
Uudised
  • 15.10.24, 12:27
SEB digipanganduse juht: võimaldage klientidel endale ise toode luua
SEB pank on viimastel aastatel kasvatanud jõudsalt just seda osa panganduses, kus klient saab ennast ise teenindada. IKT aastakonverentsil jagas SEB digitaalse panganduse juht Märten Liinat digitaalse transformatsiooni kogemust.
Uudised
  • 15.10.24, 10:47
Margus Vaino: küberrünnaku korral vastutab ettevõtte tippjuht
Kübeturvalisust ei saa delegeerida näiteks IT-osakonnale, vaid sellega peab tegelema ja vastutuse võtma ettevõtte tippjuht, kinnitas Telia Eesti küberturvalisuse ja uute äride valdkonna juht Margus Vaino.
Uudised
  • 15.10.24, 13:45
Tõnu Mertsina: IKT moodustab Eesti majandusest kaaluka osa, eriti programmeerimine
Info ja side tegevusalalt on kümne aastaga tulnud ligi veerand kogu Eesti SKPst, millest omakorda lõviosa moodustavad erinevad programmeerimisega seotud teenused.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 11:01
Tehnoloogias karjääri tegemiseks ei pea olema programmeerija
Valguskiirusel arenevas Eesti tehnoloogiasektoris on iGaming üks põnevamaid uusi tulijaid. Modernsest tehnoloogiast ja mänguarendusest huvitunute jaoks paistab kohalikul iGamingu maastikul selle valdkonna esindajana silma Games Global.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele