Autor: Meelika Riiberg • 12. juuli 2024

Kuidas juhtida projekte edukalt?

IT Koolituse ja Äripäeva Akadeemia koostööpartner ning koolitaja Anneli Ohvril
Foto: Rain Jüristo
Elame ajastul, kus tõhus projektijuhtimine ja oskuslik muutuste juhtimine on ettevõtte edu võtmeks. Olgu selleks kampaania läbiviimine, uue töötaja leidmine, konverentsi või suvepäevade korraldamine, toote või tarkvaralahenduse väljatöötamine või hoopis isiklikus plaanis uue harjumuse juurutamine. Siin on valik koolitusi, mis aitavad sul ja sinu meeskonnal omandada kriitilised teadmised ja tööriistad, et viia projektid edukalt lõpule ja juhtida muutusi sujuvalt.

Kuidas vältida projektide venimist ja aja raiskamist?

Efektiivne projektijuhtimine on iga eduka ettevõtte alus, sest see tagab projektide sujuva ja tulemusliku elluviimise. Praktiline projektijuhtimise õppeprogramm varustab sind vajalike teadmiste ja oskustega, et juhtida projekte algusest lõpuni. Õpi, kuidas planeerida, teostada ja jälgida projekte, tagades nende õigeaegse ja eelarvepõhise lõpetamise. See koolitus annab sulle praktilised tööriistad ja meetodid, mis aitavad suurendada sinu efektiivsust ja saavutada paremaid tulemusi projektijuhtimises.

Koolitaja: Anneli Ohvril. Programm toimub 5. ja 29.-30.08.2024. Tutvu Praktilise projektijuhtimise õppeprogrammiga >

Õppeprogramm koosneb kahest osast:

1. osa: Praktilise projektijuhtimise koolitus – baastase

Meie elu koosneb hulgast väikestest projektidest, mis tuleb etteantud tähtajaks ellu viia. Ilmselt on kõik kogenud seda „soovisime parimat, aga välja kukkus ikka nii nagu tavaliselt“. Kuidas kavandada ja juhtida projekte, et kõik sujuks, ei peaks pidevalt „tulekahjudesid kustutama“ ning saaks projekti lõppedes loorberitel puhata? Praktilise projektijuhtimise baaskoolitus varustab sind vajalike teadmiste ja tööriistadega, mis aitavad hallata projekte tõhusalt ja tulemuslikult. See oskus on hädavajalik, et tagada projektide õigeaegne ja eelarvepõhine lõpetamine ning suurendada meeskonna produktiivsust. Efektiivne projektijuhtimine aitab parandada sinu tööprotsesse ja tulemusi, mis on kriitiline samm suurema professionaalse edu saavutamiseks.

Koolitus toimub 5. augustil. Tutvu koolitusega >

2. osa: Praktilise projektijuhtimise koolitus edasijõudnutele

Isegi kogenud tegijatel korduvad tihti samad mured – projekti tegevused võtavad planeeritust rohkem aega, tekivad ootamatud lisategevused ning pidevad muudatused, mis paneb küsima, kuidas juhtida projekte tulemuslikumalt ja sujuvamalt ning vältida liigset närvikulu?

Tõhus projektijuhtimine on tänapäeval väga oluline, sest see määrab, kuidas edukalt keerulisi projekte ellu viia. See koolitus varustab sind põhjalike teadmiste ja tööriistadega, mis aitavad juhtida keerukaid projekte tõhusamalt. See oskus on hädavajalik, et tagada projektide edukas lõpuleviimine ja meeskonna parem koostöö. Edasijõudnud projektijuhtimise strateegiad aitavad parandada sinu projektide kvaliteeti ja tulemuslikkust, mis on kriitiline samm suurema professionaalse edu saavutamiseks.

Koolitusel osalemise eelduseks on eelnevalt läbitud Praktilise projektijuhtimise koolitus – baastase.

Koolitus toimub 29.-30. augustil. Tutvu koolitusega >

Miks 70% organisatsioonide poolt läbiviidud muutustest ebaõnnestuvad?

Organisatsioonilised muutused on vältimatud ja nende tõhus juhtimine määrab ettevõtte edu. Muutuste juhtimise koolitus varustab sind vajalike teadmiste ja tööriistadega, mis aitavad juhtida muutusi sujuvalt ja edukalt. Õpid, kuidas planeerida ja rakendada muutusi nii, et need toetaksid ettevõtte strateegilisi eesmärke ja parandaksid töötajate kaasatust. Efektiivne muutuste juhtimine aitab vähendada vastupanu ja suurendada organisatsiooni kohanemisvõimet, mis on kriitiline samm suurema äriedu saavutamiseks.

Koolitaja: Anneli Ohvril. Järgmine koolitus toimub 19.09.2024. Tutvu Muutuste juhtimise koolitusega >

Tutvu kõikide Anneli Ohvril koolitustega >

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474