Autorid: Kai Koks, raamatupidaja.ee toimetaja, Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 21. juuni 2024

AI on peagi tegemas raamatupidaja kutseeksamit

Saates „Digitark äri” räägime pöördelistest muutustest, mida toob tehisintellekt raamatupidamise ärisse ja finantsspetsialistide töösse. AI abil saab protsesse automatiseerida, andmeid analüüsida ja riske juhtida, aga kas tal on tarkust teha ka raamatupidaja kutseeksamit?
Fotol vasakult: Kai Koks, Margus Tammeraja, Krista Teearu ja Külli Reino
Foto: Andres Laanem

Saatekülalised selgitavad värvikate näidetega tehisintellekti praktilist kasutamist oma töös ning jagavad kõige värskemaid kogemusi. Räägime sellestki, milliseid riske tehisaru abiga saab raamatupidamises juhtida, millised takistused ja ohud AI kasutamisega võivad kaasneda ning teeme kindlaks, kas varitseb oht, et AI võtab üle raamatupidaja töö või on see siiski ulmeromaanide aines.

Saates on külas raamatupidamisbüroo Robby & Bobby partner Krista Teearu ning Eesti Raamatupidajate Kogu juhatuse esimees Margus Tammeraja. Vestlust juhivad Äripäeva teemaveebi raamatupidaja.ee toimetaja Kai Koks ja palgauudised.ee toimetaja Külli Reino.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755