• 13.02.24, 11:52

Eesti arendaja ehitas platvormi teiste arendajate palkamiseks

Eesti arendaja ehitas pärast ei-tea-kui-mitmendat mõttetuna tundunud proovitööd ise platvormi teise arendajate palkamiseks.
Kapitali kaasama ja töötajaid palkama uus iduprojekt ei kiirusta.
  • Kapitali kaasama ja töötajaid palkama uus iduprojekt ei kiirusta.
Platvorm valideerib arendajate oskused ja võimaldab säästa nii töökohaotsija kui värbava ettevõtte aega ja raha, kirjutas foundME.
Lisaks sektorile spetsiifilistele filtritele on suurimaks erinevuseks oskusteabe toomine platvormile, mitte selle jätmine kodutöödesse. “Arendajad aga tahavad arendada, tegeleda tootega, programmeerida, nad ei viitsi kellegi kodutööd üle vaadata,” selgitas Trevor-Indrek Lasn.
Arendajatele näidatakse spetsiifiliste filtrite abil ainult neile relevantseid töökuulutusi — neid pole vaja avada ja klikkida, lugemaks läbi programmeerimiskeelte või asukoha nõudeid kuulutustes.
Trevor-Indrek Lasni loodud platvorm Lebohire tegutseb aktiivselt Euroopa ja Põhja-Ameerika turgudel, jõudes esimese nelja kuuga 30 000 külastajani kuus.
Kuidas see tulemus saavutati ning mil moel täpsemalt platvorm töötab, loe foundME lehelt:

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 26.09.24, 14:38
Tele2 näide: põlvkondade vastandamine tööelus edasi ei vii, oluline on leida ühisosa
Palju räägitakse kääridest generatsioonide vahel, tunduvalt vähem aga erinevate põlvkondade ühisosast. Edukaks koostoimimiseks ja tulemuste saavutamiseks on hädavajalik koostöö, ent kuidas tagada selle viljakus, kui inimesed hindavad üksteist vanuse järgi? Tele2 personalivaldkonna juht Helena Viiroja ja personalipartner Kerli Möldre räägivad, kuidas on neil lahendatud põlvkondade erinevuse küsimus.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele