• ST
  • 23.07.24, 12:28

Kuidas mõjutavad Eesti tööturgu iGaming ettevõtted

Ei ole mingi saladus, et tänapäeva tööturul osalejad eelistavad üha enam tööpakkumisi, mis pakuvad täielikku või osalist kodukontori varianti. Üks tööturgu muutnud tegevusvaldkondadest on kindlasti iGaming ja iGamingu ettevõtted, kes suuresti pakuvad oma töötajatele kodus töötamise võimalust või hübriidi varianti. Kuidas iGaming ettevõtted siis õigupoolest Eesti tööturgu mõjutavad ja muudavad, vaatame selles artiklis.
Kuidas mõjutavad Eesti tööturgu iGaming ettevõtted
  • Kuidas mõjutavad Eesti tööturgu iGaming ettevõtted
Paindlikud tingimused
Kui tähelepanelikult veebis ringi vaadata, võib tähele panna, et kõikjal on atraktiivsed kasiino pakkumised igale maitsele ja mängijatüübile, olgu tegemist vana olija või uue tulijaga. Sama oluline kui kõigile neile meeldiva sisu pakkumine, on iGaming ettevõtetele ka nende töötajate heaolu ja paindlikkus. iGamingu valdkonna populaarsus on tõusujoones üle kogu maailma. Kui küsida, kuidas on iGaming ettevõtted Eesti tööturgu muutnud, võib öelda, et nad on siia juurde toonud paindlikkust ja teadmisi. iGaming ettevõtted pakuvad oma töötajatele võimalust töötada kas täieliku või osa ajaga kodust ning piisavalt koolitusi, et ajaga kaasas käia ning pidevalt oma teadmisi täiendada, aidates paremini toimida nii ettevõttel kui klientidele lahendusi pakkuda.
Ülemaailmsed võimalused
Kuna iGaming ettevõtted on oma töös paindlikud, siis saavad nad palgata asjalikke töötajaid üle kogu maailma, mis on väga hea võimalus ka Eesti töötajatele. Paljud tahavad saada kogemust rahvusvahelises ettevõttes ning iGaming valdkond seda ka pakub, kusjuures seda ka kodumaalt, ning suisa kodust lahkumata, ehk järjest popima kaugtöö vormis. Nii kohalike kui välismaiste iGaming ettevõtete puhul on oluline, et lisaks eesti keelele oleks suus ka inglise keel, olenevalt muidugi ametikohast, kuhu kandideeritakse, ning iga järgnev võõrkeel on igati plussiks. Üldiselt saate nii võimaluse töötada mistahes maailmariigi ettevõttes ning saada häid kogemusi ja teadmisi, mida pärast ka kohalikul tööturul kindlasti hinnatakse. Riigipiirid pole enam takistuseks, peaasi, et keel on suus.
Tohutult uusi töökohti
Lisaks sellele, et iGaming valdkonna tööpakkumised on koha ja aja suhtes paindlikud loovad need ka tohutult uusi töökohti, leevendades nii tööpuudust. Sellises valdkonnas on vaja kõige erinevamaid töötajaid, alates klienditeenindajatest ning lõpetades erineva IT-valdkonna töötajatega nagu front-end ja back-end arendajad, disainerid ja paljud-paljud teised ametikohad, kes hoiavad veebilehe pidevalt töös ja kliendid rahul. Lisaplussiks on see, et iGaming valdkonna ettevõtteid lisandub pidevalt, kuna tegemist on tulusa ettevõtmisega, ning ettevõtted otsivad alati uusi töötajaid, kes aitaks neil asja töös hoida ning kliendid rahulolevad hoida.
Uuenduslik sektor
Tegemist on väga suure konkurentsiga valdkonnaga, mistõttu on tegemist ka väga uuendusliku ja innovaatilise valdkonnaga. Igaüks tahab teisest parem olla ning seda loomingulisemad ja heldemad ollakse. Innovatiivse kogukonna liige olemisel on mitmeid eeliseid – see pakub inspiratsiooni, head töökultuuri ning muidugi rohkelt koolitusi, mis annab kõige uuemaid valdkonnaalaseid teadmisi, mis võivad ka hilisemas tööelus vägagi ära kuluda. Uuendusliku sektoriga tulevad uuenduslikud tööandjad ja töökaaslased, mis muudavad ka töökeskkonna mitmekülgsemaks, mis on kindlasti kõigile teretulnud valik. Innovaatilises ettevõttes on pea alati hea töötada.
Millele tähelepanu pöörata
Kui otsite tööd iGaming valdkonnas, siis tasub aga alati enne veidi uurimistööd teha ning veenduda, et tegemist on litsentseeritud ning usaldusväärse kasiinoga. Jah, töökohad iGaming valdkonnas on prestiižsed ning tõotavad üsna häid hüvesid, kuid enne tasub kindlasti eelnev üle kontrollida. Kui tegemist on ka välismaise kasiinoga, on teie endi jaoks kõige lihtsam, kui leiate kasiino, mis on EMTA litsentsiga või vähemalt Eestis lubatud, nii läheb ka asjaajamine pärast lihtsamalt. Välismaistel lehtedel tööpakkumisi otsides tasub kindlasti teha eeltööd, enne kui kandideerima hakkate, nii väldite hilisemaid halbu üllatusi ning võite olla kindel, et saate hea ja usaldusväärse töökoha.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.09.24, 15:53
KPMG ekspert: kõige kiiremini tasub ära rutiine automatiseeriv AI-rakendus
Tehisintellekti rakendades toovad kõige kiiremini kulutused tagasi rahaliselt suure mõjuga lahendused, näiteks allahindluste ja lao optimeerimine, aga ka senise käsitsitöö automatiseerimine.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele