• 07.10.24, 08:42

Kaarel Kotkas: AI võidukäik on toonud Veriffile kõigi aegade suurima kasvu

Tarkvaraettevõte Veriff näitab kõigi aegade suurimat kasvu, sest veebipettusi on üha rohkem, kinnitas asutajast firmajuht Kaarel Kotkas.
Märtsi lõpus oli Veriffis 269 töötajat ehk 148 võrra vähem kui aasta varem. Samas kinnitas Kaarel Kotkas, et kvartalite lõikes on töötajate arv suurenenud.
  • Märtsi lõpus oli Veriffis 269 töötajat ehk 148 võrra vähem kui aasta varem. Samas kinnitas Kaarel Kotkas, et kvartalite lõikes on töötajate arv suurenenud. Foto: Raul Mee
Tehisintellekti võidukäik on suurendanud vajadust nende näotuvastusteenuse vastu, selgitas ta Äripäevale ja lisas, et veebipettustega võitlemiseks on Veriff end hästi positsioneerinud.
OÜ Veriff käive ulatus märtsis lõppenud majandusaastal 45 miljoni euroni, ärikahjumit teeniti 36 miljonit. Kuna Eesti Veriff on emafirma Veriff Inc üks tütardest, tuleb Kaarel Kotkase sõnul vaadata seda, mis toimub ja kuidas läheb emafirmal, ja “läheb väga hästi”.
“2022. aasta alguses kaasas Veriff sada miljonit dollarit ning neid finantsvahendeid hakkasime kasutama alles 2023. aasta lõpus. Tänaseks oleme neid vahendeid väga marginaalselt kasutanud ja seetõttu on meie finantsseis jätkuvalt väga tugev,” lausus ta.
“Oleme Veriff Inc ja meil on hetkel väga hästi, me oleme väga hästi kapitaliseeritud,” lisas Kotkas Äripäevale.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 05.09.24, 15:53
KPMG ekspert: kõige kiiremini tasub ära rutiine automatiseeriv AI-rakendus
Tehisintellekti rakendades toovad kõige kiiremini kulutused tagasi rahaliselt suure mõjuga lahendused, näiteks allahindluste ja lao optimeerimine, aga ka senise käsitsitöö automatiseerimine.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele